Virkatodistukset ja sukuselvitykset 

Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteinen Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri hoitaa seurakuntien jäsenrekistereitä ja antaa mm. virkatodistuksia ja tekee sukuselvityksiä ja -tutkimuksia.

Yksinkertaisen virkatodistuksen ja laajemman sukuselvityksen saa sähköisesti, puhelimitse, postitse tai asioimalla Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin toimistossa.

Siirry Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin Virkatodistukset ja sukuselvitykset -sivulle (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Aluekeskusrekisterin palvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin 1.1.2023

Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Palvelut ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 alkaen puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.  

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (ylasavonseurakunnat.fi)