Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteinen Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri hoitaa seurakuntien jäsenrekistereitä ja antaa mm. virkatodistuksia ja tekee sukuselvityksiä ja -tutkimuksia.

Yksinkertaisen virkatodistuksen ja laajemman sukuselvityksen saa sähköisesti, puhelimitse, postitse tai asioimalla Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin toimistossa.

Siirry Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin Virkatodistukset ja sukuselvitykset -sivulle (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (ylasavonseurakunnat.fi)