Iltamusiikki "Kiitos Jumalalle kaikesta!". Urkumusiikin helmiä tarjoavat Jimi Järvinen ja Arto Penttinen.

ke 13.7. klo 19.00 – 20.00

Pielaveden kirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa iltamusiikkiin Pielaveden kauniiseen kirkkoon!

Konsertiin on vapaa pääsy. Ohjelma 5€. Ohjelmatulot Nilakan seurakunnan Musiikkityölle.

Jimi Järvinen

Vaasalainen Jimi Järvinen (s.1996) aloitti urkujensoiton 8-vuotiaana. Ensimmäisen oman konserttinsa hän piti 13-vuotiaana ja ulkomailla hän konsertoi ensimmäisen kerran 15-vuotiaana. Opettajina hänellä ovat olleet mm. Arto Ristolainen, Mikael Heikius, Kalevi Kiviniemi. Järvinen konsertoi jatkuvasti ympäri Suomea sekä ulkomailla. Hän on konsertoinut mm. Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Unkarissa ja Sveitsissä. Hän on erikoistunut ranskalaiseen urkumusiikkiin sekä sinfonisten teosten sovituksiin. Järvinen on opiskellut Ranskassa Strasbourgin musiikkiyliopistossa ja Pariisin Notre-Dame -katedraalin urkureiden Vincent Dubois'n ja Johann Vexon oppilaana.

Tällä hetkellä hän toimii Lapuan kansainvälisen urkufestivaalin taiteellisena johtajana ja kanttorin viransijaisena Vaasan suomalaisessa seurakunnassa

• Nuorille Nuorille
  • Musiikki Musiikki

https://www.nilakanseurakunta.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Nilakan seurakunta

72400 Pielavesi

Pääsääntöisesti tavoitettavissa ke-su, vapaat yleensä ma ja ti, ei varsinaista päivystysaikaa.