Huolestuttaako hintojen nousu? Perheille suunnattu webinaari.

to 6.10. klo 18.00 – 19.00
Kolikoita kämmenellä ja pöydällä laskin.

Verkkotapahtuma

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

”Huolestuttaako hintojen nousu? on Ylä-Savon alueen perheille suunnattu webinaari, josta saa hyödyllistä tietoa arjen rahankäyttöön sekä perheen taloudenhallintaan. Webinaari toteutetaan teams –yhteydellä ja voit liittyä mukaan ilman ennakkoilmoittautumista "siirry verkkotapahtumaan" linkistä.

Huolestuttaako hintojen nousu? -webinaarissa puhutaan rahasta ja pienillä tuloilla pärjäämisestä. Takuusäätiön ja Iisalmen sekä Sonkajärven seurakuntien järjestämässä ilmaisessa webinaarissa saa hyödyllistä tietoa perheen arjen rahankäyttöön, fiksuihin kulutusvalintoihin sekä varautumiseen. Tietoa saa myös siitä, mistä apua ja tukea on saatavilla taloudellisiin asioihin.  Maksuton webinaari on avoin kaikille yläsavolaisille perheille ja se järjestetään Teams- yhteydellä. Tilaisuuteen voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista ja halutessaan voi käyttää nimimerkkiä. Luennoitsijana on Taina Rajanen Takuusäätiöstä ja tilaisuudessa on mukana myös paikallisia toimijoita.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille

Lisätietoa webinaarista saat tästä uutisesta Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Iisalmen seurakunta, Sonkajärven seurakunta