Pappilantie 11, 72400 Pielavesi (ensisijainen postiosoite)
Kirkkotie 1, 72600 Keitele
nilakan.seurakunta@evl.fi

Laskutustiedot

Laskutustiedot ja laskutusosoite (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (ylasavonseurakunnat.fi)

Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

Papin, kanttorin ja seurakunnan tilan varaus, lisätietoja ja käytännön järjestelyt häihin ja kasteeseen liittyen. Tilavaraukset seuroihin, kerhoihin ja kokouksiin. Seurakuntaneuvostojen sihteerit tehtävät.

Siirry Palvelutoimiston sivulle osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi
Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat.

Siirry Hautauspalveluiden sivulle osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi
Käyntiosoite: Suokatu 22 B, 2. kerros. Postiosoite: PL 1064
70101  Kuopio

Avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset, sukuselvitykset- ja tutkimukset sekä kirkkoon liittyminen ja eroaminen.

Kuopion aluekeskusrekisteri (kuopionseurakunnat.fi)

Timo Jokela