Yhteystiedot (käynti- ja postiosoitteet)

Pappilantie 11, 72400 Pielavesi (ensisijainen postiosoite)
Kirkkotie 1, 72600 Keitele
nilakan.seurakunta@evl.fi

Laskutustiedot

Laskutustiedot ja laskutusosoite (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (ylasavonseurakunnat.fi)

Raili Räihä

Seurakuntamestari