Sukututkimus

Sukututkimustilaus on tehtävä aina kirjallisesti joko tilauslomakkeella Linkki avautuu uudessa välilehdessätai vapaamuotoisella kirjeellä Kuopion aluekeskusrekisteriin

Sukututkimuksen teettäminen virkatyönä

Kuopion aluekeskusrekisteristä voi tilata sukututkimuksen 100 vuotta nuoremmista tiedoista. Sukututkimus tulee aina tilata kirjallisesti sukututkimustilaus -lomakkeella tai vapaamuotoisella kirjallisella pyynnöllä. Virkatyönä tehty sukututkimus on aina maksullista. Tilaaja sitoutuu maksamaan kirkkohallituksen ohjeiden mukaisen maksun pyytämänsä laajuisena tehdystä sukututkimuksesta. Sukututkimuksen tekeminen itsenäisesti on maksutonta. Siirry Kuopion aluekeskusrekisterin Sukututkimus -sivulle (kuopionseurakunnat.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Täytetyn tilauslomakkeen voi toimittaa:

  • Kirjeitse: Kuopion aluekeskusrekisteri, PL 1064, 70101 Kuopio
  • Sähköpostin liitteenä: [email protected]
  • Tuomalla lomakkeen asiakaspalveluun: Suokatu 22 B 2.krs. 70100 Kuopio

Lisätietoa sukututkimustilauksesta  040 4848 225 tai 040 4848 227

Sukututkimuksen tekeminen itsenäisesti

Itsenäisesti on mahdollista tutkia 100 vuotta vanhempia tietoja mikrofilmeiltä. Mikrofilmien tutkiminen itsenäisesti on maksutonta. Mikrofilmejä voi tutkia Iisalmessa Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimistossa seurakuntatalolla. Sukututkijoiden tulee aina varata aika etukäteen Iisalmen Palvelutoimistosta.

Tietoa ja lähteitä sukututkimuksen tekemiseen

Tutustu sukututkimukseen evl.fi -sivulla Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Aluekeskusrekisterin palvelut ovat siirtyneet Kuopion aluekeskusrekisteriin 

Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Palvelut ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.  

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta. (ylasavonseurakunnat.fi)