Sukututkimus

Sukututkimuksen teettäminen virkatyönä

Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteisestä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä voi tilata sukututkimuksen 100 vuotta nuoremmista tiedoista. Sukututkimus tulee aina tilata kirjallisesti sukututkimustilaus -lomakkeella tai vapaamuotoisella kirjallisella pyynnöllä. Virkatyönä tehty sukututkimus on aina maksullista. Tilaaja sitoutuu maksamaan kirkkohallituksen ohjeiden mukaisen maksun pyytämänsä laajuisena tehdystä sukututkimuksesta. Sukututkimuksen tekeminen itsenäisesti on maksutonta.

Siirry Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin Sukututkimus -sivulle (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sukututkimuksen tekeminen itsenäisesti

Itsenäisesti on mahdollista tutkia 100 vuotta vanhempia tietoja mikrofilmeiltä. Mikrofilmien tutkiminen itsenäisesti on maksutonta. Sukututkijoiden tulee varata aika etukäteen Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä.

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta. (ylasavonseurakunnat.fi)