Nuoret pelaavat pallolla nurmikolla leirikeskuksen pihassa.

Nuorille

• Nuorisotyön keskeinen osa on ryhmänjohtajakoulutus, johon voi ilmoittaua syyskuun loppuun asti
  • Ohjelmaan sisällytetään neljä 2 oppituntia torstai-illan koulutuksia välipaloineen, osallistumista tapahtumiin ja tehdään retki hiippakunnan nuorisotapahtumaan ja pidetään leiri Hirsikankaan leirikeskuksessa pe-su toukouun puollessa välissä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma koulutuksen sisällöstä. Koulutus on ilmainen ja ryhmänjohtajan tehtävästä maksetaan 19 euroa/ vuorokausi ja konfirmaatiopäivä.
  • Syyskuussa on myös mahdollisuus ilmoittua apuohjaajaksi Varhaisnuorten toimintaan apuohjaajaksi. kerhosta maksetaan korvaus 7 euroa/ kerho.

Ryhmänjohtajakoulutus

• Seuraavat torstain koulutukset seurakuntakeskuksella to 9.12, 20.1, 3.3. klo 15.00-17.30.
  • Sunnuntaina 10.4. on rippikoululaisten Tuomasmessu Pielaveden kirkossa klo 10.
  • pe-su 13.-15.5.  Uusien ja vanhojen isosten yhteinen leiri Hirsikankaan leirikeskuksessa. Mukana myös Keiteleen isoset.

Jyrki: 0400- 811466, jyrki.kiukkonen@evl.fi tai facebookissa tykkäämällä: Nilakan seurakunnan nuorisotyö (Siirryt linkistä Facebookiin)Linkki avautuu uudessa välilehdessä