Kouluikäisille

Kuvassa puolijoukkueteltta seurakuntakeskuksen pihamaalla.
Päiväleirillä voi piipahtaa vaikka puolijoukkueteltassa kuulemassa jonkun mielenkiintoisen tarinan.

Varkki-iltapäivä 3-6 -luokkalaisille tiistaisin Pielaveden seurakuntakeskuksella:

• Iltapäivän ohjelma:
  • 14.00 ovet aukeavat
  • kello 15.00 Kaakao -välipala ja yhteinen lauluhetki
  • kello 15-16 Vapaata pelailua sisä- tai ulkotiloissa.
  • Mikäli tulee peruutuksia, niistä ilmoitetaan Whatsapp -viestillä.
  • Viimeinen kokoontuminen to 10.5.

Salibandykerhot Puustellin koulun salissa Pielavedellä keskiviikkoisin:

• kello 16.00-17.00 pelaavat 0-2 -luokkalaiset
  • kello 17.00-18.00 pelaavat 3-6 -luokkalaiset
  • Mukaan tarvitset vaaleapohjaiset sisäpelikengät, verkkarit ja juomapullon.
  • Mikäli sinulla on oma maila ja suojalasit, ota ne mukaan.
  • Saliin tullaan pääoven oikealla puolella olevasta ovesta nurkan takaa.
  • Mikäli tulee peruutuksia, niistä ilmoitetaan Whatsapp -viestillä.
  • Viimeiset pelit pelataan ke 11.5.

Iltapäiväkerho yhteistyössä Keiteleen kunnan kanssa Keiteleen Nuokkarilla.

• kello 12-16.30 joka arkipäivä. Seurakunnan lastenohjaaja on mukana toiminnassa tiistaisin, jolloin ohjelmassa on myös hartaus.
  • Nilakan seurakunnan yhteyshenkilö on lastenohjaaja Jaana Saastamoinen.

Kesän 2022 leirit Nilakan seurakunnassa.

• Päiväleiri 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille 16.6. klo 8-17 Pielaveden seurakuntakeskuksessa.
  • Päiväleiri 7-9 -vuotiaille tytöille ja pojille 17.6. klo 8-17 Keiteleen seurakuntakeskuksessa.
  • Päiväleiri on 9 tunnin puuhakas päivä yhdessä. Päivän aikana tarjoillaan aamupalaa, lounasta ja päivällistä. Ohjelma koostuu kädentaidoista, leikeistä ja peleistä sekä musiikista ja yhteisestä hiljentymisestä. Leirimaksu on 10€, joka laskutetaan ilmoittautuneille. Molemmille paikkakunnille otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje postitse. Ilmoittautuminen alkaa 2.5. numeroon 0400-811466 tai jyrki.kiukkonen@evl.fi. Ilmoita: Osallistujan nimi, osoite, syntymäaika ja mahdolliset allergiat. Huoltajalta tarvitaan myös henkilötunnus ja puhelinnumero.
  • 10-13 -vuotiaitten pielavetisten ja keiteleläisten tyttöjen ja poikien leiri Sukevan Hirsikankaallla ke-pe 13.-15.7. Ohjelma koostuu perinteisestä leiriohjelmasta: pelit, leikit, kädentaidot, kilpailut, iltaohjelmat, uinnit ja saunat sekä hyvät ruoat. Osallistumismaksu on 18€. Leirille otetaan mukaan 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje postitse. Ilmoittautuminen alkaa 2.5. numerossa 0400-811466 tai jyrki.kiukkonen@evl.fi. Ilmoita: Osallistujan nimi, osoite, syntymäaika ja mahdolliset allergiat. Huoltajalta tarvitaan myös henkilötunnus ja puhelinnumero.
  • Iisalmen rovastikunnan leiri "Kiitos" -teemalla Kiuruveden Hyvölänniemessä 8-12 -vuotiaille. Pielaveden kiintiö on 7 leiriläistä. Leirimaksu on 10€. Ilmoittaudu Jyrkille 29.8. mennessä. numeroon 0400-811466 tai jyrki.kiukkonen@evl.fi. Ilmoita: Osallistujan nimi, osoite, syntymäaika ja mahdolliset allergiat. Huoltajalta tarvitaan myös henkilötunnus ja puhelinnumero.
Kuvassa on rantamaisema, jossa sauna ja kappeli.
Kesällä 10-13 -vuotiaat pielavetiset ja keiteleläiset tytöt ja pojat leireilevät Hirsikankaalla 13.-15.7.