Huilu ja kitara.

Musiikki

Hengellinen musiikki on olennainen osa seurakunnan elämää. Se rikastuttaa ja syventää jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten ja seurakunnan elämän sanallista antia. Hengellinen musiikki on rukousta, kiitosta ja ylistystä.

Kuorot

Nilakan kirkoissa kirkkokuoro on mukana jumalanpalveluselämässä koko kirkkovuoden ajan. Kirkkokuoron laulut rikastuttavat messun musiikkia. Kuoron tärkeä tehtävä on myös toimia esilaulajana kanttorin rinnalla.

Konsertit

Konsertteja pyritään järjestämään erityisesti kirkkovuoden juhla-aikojen ympärille, mutta myös ympäri vuoden. Kolme erilaista kirkkoa mahdollistaa konserttien esiintyjien ja kokoonpanojen vaihtelevuuden.

Musiikki jumalanpalveluksissa

Musiikilla on merkittävä rooli jumalanpalveluksissa. Musiikki antaa mahdollisuuden osallistua laulamalla jumalanpalveluksen toteuttamiseen. Hengellinen musiikki puhuttelee usein hyvin syvällisesti.

Virsien lisäksi jumalanpalveluksissa voi olla mukana kuoroja, sooloesiintyjiä tai soitinyhtyeitä.

Jumalanpalvelusten musiikki on lähivuosikymmeninä monipuolistunut monin tavoin. Viimeisimmäksi virsikirjan lisäosan virret ovat tuoneet perinteisten virsien rinnalle vaihtelevuutta ja uutta näkökulmaa virsien käyttöö

72400 Pielavesi

Pääsääntöisesti tavoitettavissa ke-su, vapaat yleensä ma ja ti, ei varsinaista päivystysaikaa.