Laukkalan kirkko

Varustetaso

• Kirkkoon mahtuu n. 200 henkeä
  • Seurakuntasalissa ruokailutila n. 70 hengelle
  • Seurakunta ei järjestä pitopalvelutoimintaa. Yleensä juhlien tarjoilusta huolehtivat pitopalveluyrittäjät.

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)

Laukkalan kirkko

Vajaan 30 km päässä kirkonkylästä on vuonna 1940 valmistunut Laukkalan kirkko. Kirkkoon mahtuu noin parisataa henkeä. Myöhemmin kirkon yhteyteen on rakennettu seurakuntasali palvelemaan seurakunnan pohjoisten osien tarpeita. Seurakuntasalissa on ruokailutilat noin 70:lle hengelle ja hyvätasoinen keittiö. Kirkon läheisyydessä on hautausmaa ja sankarihautausmaa, jossa on Armas Tirrosen muistomerkki "Hyvästijättö".

Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Laukkalan ikäkerho seurakuntasalissa-

Laukkalassa mukavaa yhdessäoloa, keskustelua ja laulamistakin.

Kyläkirkontie 59, 72740 Pielavesi

Kauneimmat joululaulut Laukkalan kirkossa kera joulupuuron, rusinasopan ja torttukahvien.

Kauneimmat joululaulut kokoavat taas ihmisiä yhteen laulamaan yhteislauluja ja kuulemaan joulun sanomaa. Laulujen jälkeen tarjolla joulupuuroa rusinasopalla sekä torttukahvit.

Joulumyyjäiset Laukkalan seurakuntasalissa

Laukkalan kirkon seurakuntasalissa pidetään joulumyyjäiset, joiden tuotolla tuetaan Laukkalan kyläkirkon toimintaa.

Jouluaamun messu

Paimenten Messu! Tervetuloa!