Seurakuntaneuvoston jäsenet

Kirkkolain mukaan seurakuntaneuvosto muodostetaan edellisen vaalin tuloksen perusteella, kun kesken vaalikauden tapahtuu seurakuntajaotuksen muutos. Seuraavat seurakuntavaalit pidetään marraskuulla 2022. Pielaveden ja Keiteleen seurakunnat yhdistyivät Nilakan seurakunnaksi vuoden 2022 alussa.

Nilakan seurakunnan seurakuntaneuvoston paikkaluku on 12 Keiteleen ja Pielaveden seurakuntien yhteenlasketun jäsenmäärän perusteella. Paikat on jaettu Keiteleen ja Pielaveden seurakuntien väkilukujen suhteessa kuitenkin niin, että ensin kumpikin seurakunta saa kaksi paikkaa. Seurakuntaneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra. Nilakan seurakunnan kirkkoherra on Arto Penttinen.

Jäsenet valitaan seurakuntavaaleilla neljän vuoden välein. Seuraavan kerran vaalit järjestetään marraskuussa 2022.

Nilakan seurakunnan seurakuntaneuvosto

• Hintsala Kirsti
  • Keränen Ella
  • Kukkonen Jouko