Uutiset 

Uutislistaukseen

Seurakunnan kesäleirit tuo touhua ja tekemistä kouluikäisten kesään

Nilakan seurakunta järjestää kouluikäisille useita leirejä. Leiripäiviä pidetään Keiteleellä ja Pielavedellä, heinäkuussa leireillään puolestaan Sukevan Hirsikankaalla. Ilmoittautuminen leireille on käynnissä Nilakan seurakunnan verkkosivuilla. 

Lapsia menossa uimaan, aurinko kimmaltaa järven pinnasta.

Kesäkuussa järjestettävät leiripäivät on tarkoitettu 7-9 –vuotiaille lapsille. Pielaveden seurakuntakeskuksella leireillään ma 12.6. ja Keiteleen seurakuntatalolla ti 13.6. 

- Päivä koostuu erilaisista ohjelmatuokioista; musiikista, peleistä, kädentaidoista ja hiljentymisestä. Leiripäiviin kuuluu myös ruokailuhetkiä. Tarjolla on aamupala, lounas ja päivällinen., kertoo Nilakan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen

Leireille mahtuu mukaan 20 lasta. Ilmoittautuminen on käynnissä Nilakan seurakunnan verkkosivuilla 19.5.2023 saakka. Leirimaksu on 10 euroa. 

Heinäkuussa suunnataan leirille Hirsikankaalle 

Hirsikankaan kesäleiri pidetään torstaista 13.7. lauantaihin 15.7. ja se on suunnattu 10-13 –vuotiaille lapsille. Varhaisnuoret pääsevät nauttimaan kesästä ja hankkimaan kivoja kesämuistoja yhdessä toisten varhaisnuorten kanssa.   

- Ohjelmassa on musiikkia, kädentaitoja, yhteisiä pelejä, saunomista, uintia ja kalastusta, iltanuotioita ja hiljentymistä, toteaa Nilakan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Jyrki Kiukkonen. 

Touhuntäyteisten päivän jälkeen nukutaan sisätiloissa ja päivä vaihtuu seuraavaksi mukavasti kerrossängyissä nukkuen. Leiripäivät kruunaa hyvä ruoka. 

Leirille on yhteiskuljetus, mikä lähtee Keiteleen seurakuntatalolta ja Pielaveden seurakuntakeskukselta. Leirimaksu on 20 euroa. Ilmoittautuminen leirille on käynnissä Nilakan seurakunnan verkkosivuilla 19.5.2023 saakka. Mukaan mahtuu 25 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

  1. Ilmoittaudu Hirsikankaan leiripäivään täällä (msv.fi).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja

Jaana Kiukkonen
Jaana Kiukkonen
Nuorisotyönohjaaja
Pappilantie 11
72400 Pielavesi
Jyrki Kiukkonen
Jyrki Kiukkonen
Nuorisotyönohjaaja
Pappilantie 11
72400 Pielavesi

2023-04-25 11:00:02.0